Тепер, щоб оживити картинку, не потрібно вміти писати алгоритми машинного навчання. Зараз штучний інтелект вийшов у маси й анімувати обличчя Ілона Маска під свої емоції може будь-хто. Навіщо це потрібно? Можна просто погратися чи використовувати в серйозніших роботах? 

 

1. AVATARIFY

       Додаток тільки для ПК і IPhone. З його допомогою можна накласти вашу міміку і жести на звичайне фото голови, а також «керувати» обличчям у реальному часі. У додатку також можна анімувати морду тварини й використовувати готові відео з емоціями відомих особистостей, а також записати свій відеоролик.

 

 

 

 2. REFACE

      Додаток для IOS та Android. Працює подібно до попереднього, тільки обличчя із завантажених вами фотографій вставляється вже на готовий відеоролик або GIF-ку. У бібліотеці є і кадри з фільмів, мультиків, відео зі знаменитостями, і що найкласніше — меми! А ще, додаток український, від Київських розробників.

 

 3. REFLECT.TECH

      Онлайн-сервіс, у якому можна підставити будь-яке обличчя в будь-яку іншу картинку. Хочете подивитися, який би ви мали вигляд, якби у вас було обличчя Мерилін Монро? А може, як Мерилін Монро виглядала б із вашим? Завантажте своє фото і перевірте!

 

 

 

 4. CLIPDROP

      Цей сервіс підірвав мій мозок, із серії «до чого ж техніка дійшла». Качаєте додаток на телефон і на ПК, підв'язуєте до фотошопу. Наводите камеру додатка з телефона на об'єкт, він фотографує його, обрізає задній фон, після чого наводите камеру на відкритий на ПК фотошоп, «свайпаєте» вирізаний предмет, і він з'являється просто у вас на екрані комп'ютера. Хвилина — і ваш кіт, який лежав на ліжку, вже лежить на пляжі (щоправда, у фотошопі).

 

 

 

5. NAMELIX 

      Що об'єднує створення стартапу, відкриття бізнесу або написання свого застосунку? У всього цього має бути назва і логотип. Цей сервіс генерує сотні назв і лого просто за списком ключових слів, які ви введете. Він безкоштовний, хіба що функція стягування готового логотипу коштує грошей, але для звичайних завдань зазвичай вистачає і скріншота.

 

 

 

 6. GNOD.COM

Крутий рекомендаційний сервіс. Допоможе підібрати фільм на вечір, нового виконавця до плейлиста, цікаву книжку та познайомить із цікавими художниками. Потрібно ввести 3 ваших улюблених, наприклад, музиканта, і ви отримаєте добірку подібних їм за стилем. Також сервіс має величезну базу всіх доступних на ринку гаджетів, і допоможе знайти саме той телефон/комп'ютер/камеру, яку ви хочете.

 

 

 

 7. THIS_X_DOESNOTEXIST

 Нейронки генератори:

- Людей - com

- Котів - com

- Мемів - com/ai-meme

- Пісень - com (окремий лайк)

- Слів - com

- Стартапів - com (окремий лайк)

- Вайфу - net (окремий лайк)

 

   

 

 8. ARTBREEDER

Кумедний онлайн-генератор персонажів-людей. Обираєте картинку, з якої почати, і далі налаштовуєте параметри, як тільки захочеться. Сервіс іноді генерує страшнуваті та дивні картинки, але вони тільки підіймають настрій.

 

  

 

Загалом, подібних відкритих сервісів стає дедалі більше, і кожен із них дуже цікаво випробувати. Щось просто «по приколу», а деякі реально можна використовувати у своїх проєктах. Тож не забудьте собі кудись їх зберегти.

 

 

Рита Казьміна

 

Популярні статті

Читати далі