Навіть найкращим друзям може бути складно підтримувати зв'язок на відстані, адже постійно обговорювати навчання або переписуватись «ні про що» набридає. Ми пропонуємо добірку програм та сайтів, які допоможуть «розбавити» спілкування. 

 

  • Discord Де зібрати усіх?

      Мабуть, усі вже чули про цей додаток. Тут можна спілкуватися за допомогою голосових дзвінків, відеочатів, звичайних повідомлень, медіа та файлів у приватних чатах або в рамках спільнот, які називаються «серверами».

      Їх перевага полягає в тому, що туди може приєднатися велика кількість людей (до 250 000!), а це значить, що зможе зібратися вся ваша компанія. Разом з друзями на сервері можна стрімити ігри, дивитися фільми або серіали, додавати ботів і грати, наприклад, у мафію, спілкуватися у «войс» — або відеочаті. Загалом, універсальний додаток.

 

  • BeReal — Покажіть себе в моменті

      Принцип роботи BeReal доволі простий : щодня користувачам приходить сповіщення від застосунку «Time to BeReal», на яке потрібно відреагувати протягом двох хвилин — зробити фото, яке потім публікується друзям в стрічку. Якщо ви не встигнете, стрічку зі світлинами інших побачити не можна. Виникає питання:«Так що ж тут цікавого?»

      Справа ось у чому: усі сповіщення приходять у різний час, а фото робиться на фронтальну та основну камеру одночасно.

      BeReal дає відчуття універсального та унікального онлайн-досвіду, де всі показують, чим зайняті саме в цю хвилину. Це і приваблює користувачів.

 

  • Moments — Демонструйте найкращі моменти життя

      Цей додаток якоюсь є аналогом BeReal. У ньому теж можна обмінюватись фотографіями, але нема потреби робити це несподівано. Потрібно просто додати віджет, на якому будуть показуватися «моменти» ваших друзів (відповідно, у них зображатися ваші).

Перевага цього застосунку в тому, що фото можуть бути з галереї (архіву), а ще на них можна додавати текст.

 

  • vmeste.tv — Дивіться фільми або серіали разом

      Іноді ввечері буває нудно, тому ми дивимось ютуб або якісь фільми. Завдяки цьому сайту можна робити це з друзями навіть на відстані. Тут є можливість створити кімнату з унікальним посиланням, за яким до вас приєднуються, і ви можете переглядати щось у режимі точної синхронізації. Це режим, у разі ввімкнення якого процес відтворення користувачів жорстко пов'язується один з одним. Тобто якщо в одного з користувачів починається підвантаження відео, то інші його чекають.

      А ще, там є чат, де можна обговорити якийсь момент без перерв.

 

      Наше життя — дуже непередбачувана штука. Хто б міг подумати, що сьогодні ми не зможемо зібратись на каву біля універу на перерві, а всіх наших друзів розкидає по Україні або світу. Тому маємо надію, що наведені додатки зі зручним функціоналом, які тестували й використовували самі, будуть корисними для вас. Звісно, список можна продовжувати до нескінченності, але всі додатки або сайти будуть схожими один на одного, так би мовити, аналогами. Сподіваємось, що змогли вас зацікавити. 

 

Гарного дня та до зустрічі у нових рубриках!

Ярослава Сітало

 

 

Популярні статті

Читати далі