Чергова підбірка фільмів, мультиків та аніме для того, щоб зробити ваші вечори більш веселими. 

 

  1. «Ельфійська пісня» (Elfen Lied)

 

 

    За довгі роки існування Землі на ній зародилося і вимерло безліч видів різноманітних істот. Так за сюжетом під час нескінченного еволюційного процесу на планеті зароджується черговий новий вид розумних істот, який отримав назву «диклоніуси». Вони дуже схожі на звичайних людей, проте мають психокінетичні здібності, і у них на голові є невеликі ріжки. Головна героїня Люсі і є представником такого виду, через що стала жертвою антигуманних наукових експериментів, які проводив уряд. Однак, як тільки обставини дають їй можливість втекти, Люсі, травмована ув'язненням і тортурами, розв'язує потік кровопролиття, тікаючи від своїх викрадачів.

      Під час втечі вона отримує важку травму голови, яка призводить до роздвоєння особистості: хтось із менталітетом невинної дитини, а хтось — з обмеженими мовними можливостями. У цьому стані нестабільності вона натрапляє на двох студентів коледжу, Куту і Юку, які несвідомо беруть втікачку під свою опіку, не знаючи про її вбивчі нахили. Цей акт доброти змінить їхні життя, оскільки незабаром вони виявляються втягнутими в тіньовий світ урядових таємниць і змов.

 

  1. «Похмурі тіні» (Dark Shadows)

     

 

Барнабас Коллінз, владний і заможний, володіє розкішним маєтком Коллінвуд, і заслужив репутацію викрадача та розбивача жіночих сердець. Але його фатальною помилкою стає Анжеліка Бушар, якій він розбив серце. Виявилося, що дівчина була відьмою і вона не змогла стерпіти завдану їй образу. Ось чому Анжеліка перетворює Барнабаса на вампіра і ховає його живцем. Минає два століття, і Барнабаса абсолютно випадково звільняють зі склепу, після чого він потрапляє в дуже сильно змінений світ 1972 року. Барнабас повертається у свій родовий маєток і знаходить цю колись розкішну і величну будівлю в руїнах і запустінні. Жалюгідні нащадки його сімейства збереглися теж не найкращим чином, доповнюючи образ маєтку. А ще біда: Анжеліка досі жива.

 

  1. «Шьогун» (Shôgun)

     

 

1600 року безстрашний англійський моряк і протестант Джон Блекторн, який є лоцманом на голландському торговому судні, шукає шлях до Японії, щоб спробувати витіснити звідти португальських католиків. Після довгих місяців марних пошуків Країни висхідного сонця судно нарешті сідає на мілину біля японського узбережжя. Джон потрапляє до місцевого феодала Есі Торанаги, який перебуває на межі війни з цілою коаліцією інших могутніх домів. Японський феодал наймає заморського гостя собі на службу, щоб використати його знання, гармати з корабля і золото для перемоги у війні за владу в країні.

 

  1. «Основний інстинкт» (Basic Instinct)

     

 

Нік Каррене працює в поліції. Він займається розслідуванням убивства Джонні Боза — колишньої рок-зірки, якого було вбито просто у себе в ліжку.

      Кетрін Трамелл — молода і талановита письменниця. Вона і стає головною підозрюваною у справі Боза, адже у своїй останній книзі дівчина з точністю описала таке ж вбивство. Нік знайомиться з дівчиною і везе її до відділку на допит. Однак це ні до чого не призводить, вона дуже розумна, та й ще до всього іншого красива і гаряча, що допомагає їй маніпулювати чоловіками. Тим часом героїня пише новий роман, де жертва — поліціант, що втратив пильність.

 

  1. «Дорога на Ельдорадо» (The Road to El Dorado)

     

 

Ностальгія…Головні герої мультиплікаційної картини — пропащі шахраї Туліо і Мігель. Ця парочка не любить заробляти гроші своєю працею, вони мріють, щоб кошти самі йшли до них в руки. Одного разу двом хитрунам добряче пощастило. Чоловіки знаходять загадкову давню карту, на якій позначено шлях до так званого міста золота — Ельдорадо. Два пройдисвіти відправляються в захопливу і ризиковану подорож в пошуках скарбів. У цій непростій справі їх супроводжує конкістадор Ернан Кортес.

 

      Ось і все. Сподіваємося, ця підбірка стане вам в пригоді, коли будете морочити, сушити, клопотати собі голову над тим, що глянути у вільний від важких справ час.

 

Приємного перегляду!

Максим Мороз 

 

 

Популярні статті

Читати далі