Зимові канікули незабаром, а ти ще не знаєш як їх провести? Хочеш дізнатися чому відпочинок у горах здатний повернути до спокійного життя? Як він наблизить нас до перемоги? Якщо ти тричі відповів так — мерщій читати статтю! 

 

Чому потрібне «перезавантаження»?

      На початку війни тисячі студентів залишили свої домівки, але з часом чимало з нас повернулися. Ті, хто вже давно приїхав до Харкова чи до рідних міст, які також потерпають від терору з боку росіян, або взагалі й не виїжджав,  мабуть, вже й не звертають уваги на відсутність почуття безпеки. Водночас як би ми себе не заспокоювали, але підсвідомо ми хвилюємося, і ці тривожні емоції накопичуються десь глибоко в середині. Щоб випустити їх назовні, ми потребуємо адреналіну, і, як на мене, дуже класно, якщо разом з ним підвищиться рівень дофаміну. Гори — чудовий варіант активного, трішки екстремального відпочинку, який принесе нам яскраві емоції й задоволення. Найбільш бюджетний варіант, який до того ж може наблизити нашу перемогу — рідні Карпати.  До речі, якщо ви евакуювалися на захід України й досі не були в горах — саме час це виправити!

 

 

 

Економічні переваги гірського відпочинку в Україні

      Найочевидніший факт: наймаючи туристичних гідів, мешкаючи у хостелах, готелях, ми допомагаємо розвивати малий бізнес і, в загалом, економіку України. Окрім цього, чимало підприємців є волонтерами та передають частину зароблених коштів на потреби армії, тимчасово переміщених осіб і постраждалих від війни. Тож, наш відпочинок може не тільки привести нас до тями, але і допомогти нашій країні перемогти ворога і повернутися до мирного життя.

 

Відкривай сезон!

      На деяких вершинах вже лежить сніжок, тож це не просто крута й емоційна поїздка, це відчувається як справжня подорож у часі, адже наразі погода радувала нас сніжним настроєм зовсім небагато. Відкривати сезон «зимових» сходжень з іграми у сніжки й чанами після виснажливого шляху на вершину або підкорення гір на лижах чи сноуборді — саме час. Запасайтеся гарячим шоколадом і чаєм, теплим одягом і не забудьте з собою широкі посмішки!

 

 

      Карпати — місто душевного спокою, чистого повітря і незабутнього відпочинку. Не втрачай можливість провести час з користю для себе і нашої країни!

 

Аліна Тельнова

 

Популярні статті

Читати далі