Чергова добірка цікавих фільмів, серіалів та аніме на вечерю і сніданок, та на підготовку до іспитів. 

 

  1. «Темне зібрання» (Dark Gathering)

      На першому курсі коледжу навчається Кейтаро Гентога, хлопець, який не переносить примар. У дитинстві Кейтаро пережив зіткнення з надприродними силами, що призвело до серйозної травми його руки, а також постраждала його подруга. Тепер він усіма силами намагається захистити своїх близьких від подібних проблем. Ейко Ходзукі, його подруга дитинства, вірить, що все минеться. Щоб відволіктися від негативних думок, Кейтаро знаходить роботу репетитором. Його першою ученицею стає двоюрідна сестра Ейко Яї. Згодом Кейтаро розуміє, що Яї — надзвичайна дівчина, адже її інтелект значно перевищує середній рівень, і до того ж вона має здатність спілкуватися з представниками іншого світу, що лякає Кейтаро.

Рейтинг IMDb: 7,9/10

 

 

  1. «Гретель і Гензель» (Gretel & Hansel)

      Дія картини, заснованої на класичній казці братів Грімм, розвивається навколо Гретель і Гензеля — сестри й брата у період чуми та голоду. У пошуках їжі та безпечного притулку, знедолені підлітки поневіряються по похмурому лісі, стикаючись з численними випробуваннями. Під час своєї подорожі вони зустрічають доброзичливого мисливця, який допомагає їм. Згодом Гретель і Гензель натрапляють на лісовий будиночок, що належить літній жінці, на ім'я Хольд. Вона радо приймає голодних героїв і пропонує їм залишитися, але має на це свої незрозумілі причини. Незабаром брат і сестра розуміють, що їх чекає щось страшніше за голод і холод…

Рейтинг IMDb: 5,5/10

 

 

  1. «Бівіс та Баттхед вставляють Всесвіту» (Beavis and Butt-Head Do the Universe)

      Головними героями мультфільму «Бівіс та Баттхед вставляють Всесвіту» є двоє найкращих друзів, на яких чекає нова пригода. У 1998 році, бажаючи скоротати час на науковому ярмарку в школі, Батт-Хед влаштовує сутичку з приятелем, на ім'я Бівіс. Незабаром вони дізнаються, що переможці ярмарку отримають можливість вирушити до космічного табору. Юнакам посміхається удача, і вони прибувають у космічний центр Джонсона, де капітан Серена повинна опікуватися ними, але щось йде не за планом і вони розбивають космічний шатл. Щоб позбутися хлопчаків, Серена відправляє їх у чорну діру, яка переносить їх у 2022 рік. Вони не розуміють цей новий світ, і шукають Серену, для того, аби зробити з нею дещо. А ще на них полюють федерали, аби знищити.

Рейтинг IMDb: 7/10

 

 

  1. «Синій екзорцист» (Blue Exorcist / Ao no Exorcist)

      Рін Окімура та його брат Юкіо — сироти, які виросли у храмі священика та екзорциста Фудзімото. Рін — запальний і часто вплутується в бійки, тоді як Юкіо розумний, старанний і мріє стати лікарем. Але насправді їх відрізняє ще дещо значніше: Рін — напівдемон і син самого Сатани. Фудзімото, вітчим братів, захищав їх з перших днів життя, обіцяючи виховувати як звичайних людей і не віддавати в руки темряви. Проте одного дня Сатана вирішив повернути сина, щоб використати його як плацдарм для захоплення нашого світу, вітчим хотів захистити хлопців, але помер. Після трагічної загибелі Фудзімото, Рін вирішує стати екзорцистом і помститися Сатані. Він разом із Юкіо вступає до академії Істинного Христа, щоб пройти нелегкий шлях, повний нових можливостей і труднощів, для досягнення своєї мети.

Рейтинг IMDb: 7,4/10

 

 

  1. «Бетмен» (Batman: The Animated Series)

      Перед нами історія про героя, який охороняє і захищає спокій мирних громадян міста Готем-Сіті! Бетмен — ось ім'я нашого захисника! Він готовий зробити все, щоб жителі рідного міста спали спокійно. Йому під силу зупинити будь-якого злочинця, навіть наділеного суперздібностями.

      Весь сюжет мультика розгортається навколо головного героя та його помічників та ворогів. Головним персонажем тут є Брюс Уейн, який згодом став тим самим Бетменом, якого ми звикли бачити. Брюс — успішний чоловік, який звик до жіночої уваги, але ніхто не знав, що він має іншу сторону. У дитинстві хлопчик пережив страшну трагедію, після чого поклявся помститися всьому злочинному світу.

Рейтинг IMDb: 9/10

 

 

      Вийшла ось така різнопланова добірка кіношок та мультиків. Вона допоможе вам розслабитися під час сесії, але не варто забувати про навчання.

 

Успіхів вам!
Максим Мороз

 

 

 

 

 

Популярні статті

Читати далі