До Нового Року залишилось всього декілька днів, а це означає, що треба хапати останній шанс ощасливити рідних та друзів незабутніми подарунками. У цій статті пропонуємо вам список речей, які, однозначно, знайдуть своє місце у подарунковому пакунку.

 

 

Інвестиції в майбутнє: сертифікати та абонементи

     Найкращий подарунок той, за допомогою якого людина зможе розвиватися. Таким може стати сертифікат на вивчення мов, курс з дизайну, абонемент до спортзалу, фотоапарат, музичний інструмент та багато іншого. Чимало інфо продуктів за будь-якою тематикою зараз можливо придбати у блогерів. Усе залежить від захоплень людини, її прагнень, вашої креативності і фінансів.

 

Планери

     Доречі, стосовно прагнень. Новий Рік — чудова можливість втілити мрії у життя і ще чудовіша нагода подарувати стильний трекер для цілей на рік. До того ж приємно розуміти, що кожного разу, коли ваші близькі будуть ставити "галочку" поряд з своїми вже здійсненними бажаннями, вони будуть з усмішкою згадувати вас. Можна замовити індивідуальний чек-лист у дизайнерів, розробити власний макет або завантажити готовий продукт з інтернету, звернувши увагу на оформлення відповідно до інтересів людини. Спеціально для читачів I-NURE ми підготували макет чек-листу, який ви зможете знайти у нашому телеграм каналі. Трекер на рік може навіть бути одним з сотні чек-листів тематичного блокноту-мотиватора.

 

 

Емоції

     Обрати подарунок, про який згадають навіть через 30 років, доволі важко. І, як і в першому варіанті, це знову не зовсім фізичний подарунок. Подаруйте емоції: організуйте подорож до іншої країни чи до найближчого міста, відвідайте незвичайний музей, подаруйте настільну гру чи цікаву головоломку і проведіть день разом з близькими у своїй домівці, зробивши його незабутнім.

 

 

Атрибути зими

     Один з найбанальніших, але найтепліших подарунків — шкарпетки. Не дарма в Америці вони вважаються символом Різдва. Особливо вони прийдуться до душі, якщо зв'язані власноруч. Якщо ж такий подарунок здається вам занадто примітивним, то його можливо замінити на светр, плед, шапку або рукавиці.

     Також уваги варті карпатські домашні хутряні жилети та чуні, які здатні зігріти у найлютіші морози й навряд чи залишіть когось байдужим.

 

 

Унікальний одяг або набір для творчості

     Одяг повинен бути не тільки теплим, як ми з'ясували у минулому пункті, але й стильним. Рівень стильності значно підвищується, якщо таких речей немає більше ні в кого. Тут варіантів декілька: такий одяг можна замовити у спеціалістів, придбати скриньку для творчості і розмалювати власноруч, або, якщо людина цікавиться мистецтвом, подарувати саму скриньку з набором для творчості.

 

 

Солодощі

     Ну, звісно, які свята без солодкого? Якщо часу залишилось ще достатньо, то гідним варіантом є замовлення неординарних солодощів з інших країн. Але, впевнена, що навіть цукерки з найближчого супермаркету і мандарини зможуть принести новорічний настрій, якщо вони подаровані з любов'ю.

 

 

Бажаю незабутніх зимових свят і щастя у прийдешньому 2022 році!

Аліна Тельнова

 

Популярні статті

Читати далі