Бажаєте схуднути, але не хочете скоротити харчування? Тоді почніть рухатися більше. Пропоную вам кілька програм тренувань, випробуваних мною.

  

     Спорт відмінний помічник у боротьбі із зайвою вагою. Правильне харчування допоможе скинути кілограми, але м'язи не накачає, доо того ж із тренуваннями процес схуднення піде швидше.

 

Не обов'язково катувати себе важкими тренуваннями в тренажерному залі.

1. Якщо у вас є проблеми зі здоров'ям та ви обмежені у зайвих навантаженнях – замініть їх ходінням. Це дуже простий спосіб витратити калорії, досяжний кожному.

2. Спробуйте займатися йогою, але намагайтеся бути обережними. Якщо відчуваєте болі в м'язах, не перенапружуйтесь. У йозі все варто робити поступово та помірно. Поспішати не варто. На YouTube є плейлист з уроками Карини Харчинської. Тренуватися можна разом із нею. 

Посилання на плейлист:

https://www.youtube.com/watch?v=3HNGrALfc-o&list=PLuxOBAmD4vVe2aciUUgOf70SoeWr0kylR

 

 

3. Дівчата, у яких немає проблем зі здоров'ям можуть почати шлях до стрункого тіла з відмінним каналом TGYM. Різні програми тренувань вдома та у тренажерному залі. На додаток до тренувань пропонуються плани харчування, безкоштовні марафони та корисні поради. Відео на каналі так багато, що їх цілком вистачить, щоб спрямовувати вас протягом всього шляху до мети.

https://www.youtube.com/user/TheTGym/featured

 

 

4. Для більш просунутої фізичної підготовки можна спробувати канал Zuzka Light. Він англійською мовою, але це не викликає проблем, тому що показують, як виконувати вправи. Вправи тут досить незвичайні, із навантаженням. Вони вимотують удвічі швидше за тренування TGYM.

https://www.youtube.com/user/ZuzkaLight/featured

 

 

5З програм для смартфона, можу порадити Nike Training Club. У ньому ви знайдете багато програм тренувань. Деякі з них можна підлаштувати під себе, обравши складність та доступний інвентар, або скористатися одноразовими тренуваннями. Після закінчення тренування вам повідомлять кількість витрачених калорій.

 

 

     Для себе я обрала наступну програму тренувань – раз на 2-3 дні починати день із кардіо. Коли кардіо немає, після обіду виконую тренування з плейлиста каналу TGYM «#ХудейБыстрей». А ввечері годинне тренування один день із навантаженням на ноги, другий час - на прес, третій - на руки. Після цього обов'язково розтяжка. Вправи для тренувань беру із каналу Zuzka Light.

Кардіо: https://www.youtube.com/watch?v=ZMO_XC9w7Lw&list=PLMyKkecXKchVn_vagkNT6MYkDyzn26Us5&index=20

 

6. Відео з тренуванням на прес, «творець» якого накачала його за 2 тижні.

Прес: https://www.youtube.com/watch?v=ZMO_XC9w7Lw

 

 

     Сподіваюся ці тренування допоможуть вам досягти стрункості тіла. І не забувайте, навіть якщо тренування виявляться вам важкими, завжди можна замінити їх на ходіння. Прогуляння годину-дві, якщо до цього ви обирали вести життя сидячи, цілком вистачить для початку. Краще хоч якась активність, аніж нічого.

 

 Дійових тренуваннь!

Анастасія Клімова

 

Популярні статті

Читати далі