Попереду 14 лютого. Що дарувати на це свято? Валентинку та цукерки. Ти серйозно? Адже це банально. Якщо ти насправді бажаєш здивувати, порадувати кохану людину та висловити свої почуття подарунком, то ця стаття стане тобі у пригоді.

 

      Як би хто не ставився до Дня Святого Валентина, але дуже багато людей святкують, тому поділимося ідеями цікавих подарунків та розглянемо декілька сценаріїв, як «пережити» цю дату з гарним настроєм.

 

 

      Навіть якщо у ваших стосунках все складається добре, то 14 лютого тобі доведеться пройти іспит на щедрість та романтичність. Головний «атрибут» цього свята: Валентинка. Заздалегідь купи її в магазині або зроби власноруч, та не забудь написати всередині три слова, які чекає від тебе кохана людина(ну ти знаєш, про що йде мова). Друга річ, що асоціюється з Днем закоханих — цукерки. Коробка якісного шоколаду в гарному упаковуванні або Рафаелло ніколи не буде зайвою.

      Але не варто обмежуватися лише таким стандартним набором.

 

 

Що подарувати дівчині в День закоханих:

1. Квіти.

      Переважна більшість дівчат обожнюють квіти. Особливо розчулює букет ніжних троянд або вишукана орхідея взимку.

2. Прикраси.

      Можна подарувати якісну біжутерію або ювелірний виріб. Не обов’язково у формі серця. Набагато краще, якщо це буде оригінальна річ (наприклад — браслет Пандора).

3. М’яка іграшка.

      Найбільш мімішний дарунок — м’яка іграшка (і не тільки медвежатка). Бурю почуттів викликає веселе Авокадо, сибірський хаскі, кумедна парочка коргі та навіть синя акула.

4. Подарунки-емоції:

  • Фотоальбом з вашими спільними світлинами.
  • Мішечок, банка або красива коробка з маленькими записочками, де написано про твої почуття.
  • Сертифікат у спа-салон чи на майстер-клас з живопису, малюнків на воді, гончарство для двох, створіння флораріуму та інше. Дарувати 14 лютого абонемент у спортзал чи сертифікат на майстер-клас з макіяжу — невдала ідея. Дівчина може розцінити це, як натяк, що їй потрібно зайнятися фігурою чи зовнішністю. 

 

 

5. Духи.

      Якщо вирішив дарувати саме парфум, то веди кохану в бутік та разом оберіть аромат, який її зачарує. Вгадати, які духи сподобаються дівчині, нереально. Але спочатку обдумай, чи достатньо у тебе коштів для такого дорогого подарунку.

6. Кошеня.

      Це дуже креативний подарунок. Якщо ти на 200% впевнений, що дівчина бажає мати дома котика (а не тільки гладити тваринку на вулиці чи нескінченно переглядати «котячі» відео), тоді зроби їй сюрприз – пухнасте диво у подарунковій коробці.

 

 

      Психологи встановили, що чоловіки не переймаються тим, чи одержать матеріальний подарунок 14 лютого. Для них більш важливі поцілунки та гарний настрій у коханої. Але чому б не порадувати рідну душу презентом у цей день?

 

Що подарувати хлопцю в День закоханих:

  • Власноруч приготовлений пиріг, торт, тістечка чи піцу у формі серця.

 

 

  • Футболку, светр чи світ-шот (тільки без декору у вигляді сердець).
  • Парний презент (кулони, браслети, чашки, чохли на смартфон).

 

 

  • Конструктор Лего (набір для моделювання, 3Д конструктор).
  • Пляшку для води, полотенце (якщо він тренується у спортзалі).

 

Як відсвяткувати День Валентина

1. Посидіти у кафе.

      Зазвичай всі кафе готуються до цього свята: оформлюють інтер’єр в романтичному стилі та проводять тематичні вечоринки. Вдале рішення — відсвяткувати День закоханих на висоті у панорамному ресторані. Тільки не забудь заздалегідь забронювати столик.

 

 

2. Організувати вдома романтичну вечерю.

      Щоб створити дома святкову атмосферу, прикрась кімнату декоративними свічками, повітряними кулями червоного кольору, квітами, серцями з паперу. Замов чи приготуй незвичайні страви.

3. Сходити до кінотеатру.

      Попередньо погодьте, яку стрічку ви хотіли б переглянути разом. До дня Валентину більше підійде мелодрама, але можливо ви оберете трилер — це вже на ваш смак.

4. Прогулятися вдвох по Харкову

  • Завітати до парків (вдень, а ще краще — ввечері).

 

 

  • Повісити замочок на щастя на мосту (наприклад, у сквері «Стрілка» чи Зоологічному мосту над Клочківським спуском).

 

 

  • Поцілуватися та загадати бажання біля пам’ятника Закоханим на площі Архітекторів.
  • Влаштувати спільну фотосесію (на фоні Ейфелевої вежі біля ТРЦ «Французький бульвар» або в більш затишному місці).

 

      Якщо в тебе зараз немає пари, це не привід сумувати. Адже ти можеш привітати батьків, друзів, до яких відчуваєш теплі почуття. Свято Валентина, коли все навкруги переповнено ніжністю та сердечністю — саме той день, коли можна зустріти свою долю.

 

Даруйте близьким турботу і любов, і не тільки в День Закоханих.

Дар'я Кутана

 

Популярні статті

Читати далі