Остання підбірка відео в цьому році. Читайте, обирайте цікавеньке та переглядайте мультики та фільми.

 

  1. «Злощасне життя псионіка Сайкі» (Saiki Kusuo no Psi Nan)

 

 

      Цей хлопець вже з самого народження приречений був стати тим, кого в Україні називають мольфар. Він може читати думки інших, переміщати важкі предмети та навіть літати. Але Сайкі не мріє стати японським суперменом, а навпаки, радо б пожив би звичайним життям. Це аніме типова підліткова комедія, а не супергеройський бойовик, але це не робить його менш епічним. Тим паче головний герой вирішив, що пора використати свої сили на благо людей. Але чи дійсно буде благо?

Рейтинг Imdb: 8,4/10

 

  1. «Ван Хелсінг» (Van Helsing)

 

 

      Зустрічайте Габріеля Ван Хельсинга, крутого мисливця на нечисть у стильному шкіряному плащі. Ватикан відправляє його в Трансільванію, аби той зупинив Дракулу — сильного вампіра, який мріє завоювати світ своїми дітьми. До речі, Дракула має 3 дружини, тому можете одразу заздрити цьому мачо. Головний герой приїжджає в селище, яке знаходиться під вампірським гнітом, де його зустрічають 4 жінки – Анна Валері, королева циган та коханки Дракули. Одна з них гине, до речі. Команда борців проти нежиті думає над тим, як здолати Зло. Розгадують історичні таємниці, зустрічають Франкенштейна, перетворюються на перевертнів… Загалом, цікавий фільм як на 2004 рік.

Рейтинг Imdb: 6,1/10

 

  1. «Дунканвіль» (Duncanville)

 

 

      Знову американський мультсеріал? Знову. Він розкаже нам про 15-річного підлітка, який має дивних батьків, рідну сестру, з якою іноді ворогує та названу сестру, азіатську дівчинку, що хоче вийти заміж за брата. Він має трьох прикольних, хоча й дивних друзів. Він має об’єкт закоханості, яка, в принципі, лояльно ставиться до хлопця. Але чомусь в описах до цього серіалу часто пишуть, що Дункан невдаха. Хоча насправді є звичайним підлітком, і, можливо, в хлопцеві ви впізнаєте себе. Цей ситком допоможе вам розслабитися та підніме настрій.

Рейтинг Imdb: 6,3/10

 

  1. «Труп нареченої» (Corpse Bride)

 

 

      Вікторіанська Англія. Заможна сім’я буржуїв хоче поєднатися з бідними аристократами, аби додати собі ваги. Союз вигідний обом сім’ям, але їхні діти Віктор та Вікторія не дуже раді. Все вирішено за них, вони мають одружитися. Несподівано при першій зустрічі молоді люди виявляють симпатію один до одного. Проте від стресу та натиску з боку батьків герой біжить в ліс, де випадково надіває кільце нареченій. Не своїй нареченій, а трупу нареченій Емілі. Дівчина затягує його у своє царство, де й починаються їхні пригоди. Легендарний мультик Тіма Бертона, з цікавою картинкою та музикою

Рейтинг Imdb: 7,4/10

 

  1. «Дівчинка, що перестрибнула час» (The Girl Who Leapt Through Time)

 

 

      У старшокласниці Макото не задався день: контрольна написана погано, на уроці домознавства згоріла темпура, на перерві її збили з ніг; після уроків вона відносила анкети й розтягнулася в лабораторії. І, як ефектне завершення дня, у Макото відмовило гальма на велосипеді, причому з'ясувалося це якраз на залізничному переїзді, коли потяг вже підходив... Якби цей день пішов якось інакше! Якби ж можна було керувати часом!

Рейтинг Imdb: 7,7/10

 

      Так, тут ви не знайшли типових шоу, які бувають в новорічних/зимових підбірках, як-от: Сам удома, Гаррі Поттер, Грінч або якась інші мішура. Я вважаю, що краще розказати про щось нове, інакше, аби у вас був ще більший вибір для вечірнього перегляду кіно. Зараз наближається сесія: для когось вона буде вперше, у когось в останнє. Хтось активно готується, а хтось забив на це все і живе життя. Але ця добірка допоможе вам розслабитися після важкого дня та перезавантажити мозок.

 

Всім 60 та вище!

Мороз Максим

 

 

Популярні статті

Читати далі