Сесія вже підходить до завершення, а тому вже можна сильніше розслабитися та у вільний час глянути якесь цікаве кіно. 

 

  1. «Крутий вчитель Онідзука» (GTO: Great Teacher Onizuka)

 

 

      Це аніме може бути старшим за багатьох з вас, але це не зменшує його вайб та цікавість. Колишній голова банди байкерів ставить перед собою мету — стати найкрутішим шкільним вчителем. Свою мотивацію пояснює просто: в школі купа гарненьких старшокласниць та молодих колежанок. Проте причини набагато глибші, пов’язані з його шкільним минулим та, на жаль теперішньою ситуацією в школах. Йому не подобається несправедливість та зневажливе ставлення вчителів до учнів. Саме тому він використає великий арсенал незаконних методів, щоб змінити усю школу на краще.

Рейтинг IMDb: 8.5/10

 

  1. «Валеріан і місто тисячі планет» (Valerian and the City of a Thousand Planets)

 

 

      Валеріан і Лорелін — космічні агенти (та такі собі коханці), які мають захистити місто Альфа від загрози, що приховується в його серці. Альфа — це величезний мегаполіс, де живуть представники багатьох планет і цивілізацій. У цьому світі, повному чудес і небезпек, Валеріан і Лорелін відкриють секрет, який може змінити долю всього космосу. Вони будуть розгадувати таємницю знищеної планети, про яку заблокована інформація, та відновлювати справедливість, виправляючи помилки минулого.

Рейтинг IMDb: 6.4/10

 

  1. «Поганці» (The Bad Guys)

 

 

      Лос-Анджелес, місто в якому поряд з людьми живуть антропоморфні тварини, а тваринки не завжди бувають хорошими. Банда, яка складається зі змії, акули, піраньї, павучихи та лідера вовка займається крадіжками, влаштовуючи для цього цілі спеціальні операції. Їхня база забита різноманітними дорогоцінностями, але найцінніше, що вони мають — це дружба та підтримка. Але в один момент, вовк вирішує втілити в життя найскладніший проєкт — прикинутися «гарними хлопцями», звичайно не з простою метою — викрадення нагороди за добрі справи, яку має отримати професор Мармелад.

Рейтинг IMDb: 6.8/10

 

  1. «Аліса в Ігрокраї / Аліса в Бордерленд» (Alice in Borderland)

 

      Це японський серіал, не в аніме стилі. Ага, уявіть собі, японці не лише аніме випускають. Пара молодих людей, які дуже люблять грати в комп’ютерні ігри потрапляє в трохи інакший Токіо, де мало людей, а їм самим доведеться боротися за життя. Герої будуть проходити різноманітні квести та небезпечні ігри, щоб вижити, звичайно їм допоможуть геймерські навички.

Рейтинг IMDb: 7.6/10

 

  1. «Форма голосу» (Koe no Katachi)

 

 

      Повнометражне аніме з чудовою графікою та складним драматичним сюжетом, який може багатьох з вас довести до сліз. Сюжет охоплює дитинство та юність двох головних героїв, пов'язаних між собою. В середню школу приходить дівчина, яка з народження є глухою, її булять однокласники в тому числі хлопець Шьоя, якого зрештою роблять єдиним винним. Дівчинка потім уходить в іншу школу, а юнак стає ізгоєм через своє хуліганство. Подорослішавши він наважується на самогубство, але в останній момент розуміє: необхідно виправити помилки минулих дурощів та попросити вибачення у дівчини.

Рейтинг IMDb: 8.1/10

 

       Ця добірка фільмів та мультиків допоможе вам після успішного закінчення сесії поринути у відпочинок на канікулах.

 

Бажаю приємного перегляду!

Максим Мороз

 

 

 

Популярні статті

Читати далі