У ХНУРЕ працює дуже багато творчих колективів, де можна знайти собі заняття до душі та компанію однодумців. Наше знайомство розпочнемо зі студентського журналу I-NURE.

 

Коротеньке «досьє»

      Журнал I-NURE є одним з проєктів університетського телецентру, який розпочав свою роботу у 2015 році. За цей час у творчому колективі працювали десятки авторів, опубліковано понад 1600 статей. Наші читачі мешкають не лише в Україні, а й в інших країнах.

      У нашому журналі працюють не тільки автори, а дизайнери. Усю роботу журналу організовує і контролює головний редактор. Немає жодної проблеми, якої не можна вирішити командою, особливо, якщо ця команда – сім’я I-NURE. Щороку до нас приходять нові автори та дизайнери, чому ми завжди раді!

 

 

Тематика журналу та формат статей

      Як можна побачити, наші статті можна розподілити на декілька тематик:

- усе, що стосується університету та студентства;

- статті для абітурієнтів;

- технології й IT;

- вивчення англійської мови;

- психологія і саморозвиток;

- розваги, буденність, хобі і дозвілля

      Також статті бувають найчастіше у форматі оглядів (на фільми, книги, ресурси для навчання чи саморозвитку, мови програмування чи на певні технології), інтерв’ю (зі студентами та викладачами) або порад для студентів та абітурієнтів щодо навчання, самореалізації та життя у сьогоденні.

      Кожен читач знайде статті, що цікаві саме йому.

 

Як функціонує журнал?

      У всіх свій темп роботи, але у середньому, кожен автор пише статті раз на тиждень. Усі статті на офіційний сайт публікує головний редактор, після чого їх публікують в facebookінстаграм-акаунт та телеграм-канал наші автори-редактори або дизайнери. Дизайнери також займаються створенням графічного контенту для сторіс чи інформаційних постів. Команда постійно спілкується між собою, кожен має змогу запропонувати свої ідеї та впровадити новинки.

 

Як можна потрапити у сім’ю I-NURE і що на тебе чекає

      Прямо зараз можна заповнити анкету на кастинг авторів, цей етап триває до ранку 17 жовтня. I-NURE – це творче середовище, тут ви можете самореалізуватися, познайомитися з неймовірно крутими й творчими людьми та здобути навички копі-/рерайтерства. Не можу не згадати, що, зазвичай, пишучи статтю ти сам дізнаєшся щось новеньке і корисне. Тож робота в журналі — це у будь-якому випадку саморозвиток і brain-шторм.

     До речі, ми вдячні усім нашим читачам за те, що приділяєте нам увагу і даєте зворотний зв'язок.

 

До нових зустрічей!

Аліна Тельнова

 

 

 

 

Популярні статті

Читати далі