Цього року більшість звичних подій у нашому житті перейшли в онлайн: не тільки навчання, але й різноманітні заходи, як День відкритих дверей, ZIP QUEST, святкові концерти. Сьогодні розповімо про Nure Winter Holidays.


Традиційно щозими для школярів проводяться Nure Winter Holidays, аби майбутні абітурієнти мали змогу не просто познайомитися з університетом, але й дізнатися багато цікавої інформації для саморозвитку. У минулі вихідні «канікули» пройшли онлайн, але не менш цікаво.

 

 

Nure Winter Holidays проходили 8-10 січня. Щодня було проведено 7 майстер-класів, дослідів, WOW-лекцій на офіційному каналі університету NURE TV. Під час кожної трансляції був розіграш подарунків для найактивніших глядачів, а наприкінці дня троє щасливчиків отримували в подарунок настільні ігри. Сумарно три дні трансляції зібрали понад 4 тисяч переглядів.

 

Які були майстер-класи?

8 січня глядачі поринули у світ монтажу, астроінформатики, математики, розробки ігор, біомедінженерії. 9 січня познайомилися з фракталами, сухим льодом, комп’ютерною графікою, настільними іграми. В останній день глядачів дивували 3D-моделюванням, дивовижною фізикою, робототехнікою. Усі досліди були підготовлені викладачами та студентами ХНУРЕ та відбувалися в прямому ефірі. Так-так, навіть у довгоочікувані вихідні Різдвяних свят робота кипіла.

 

Які подарунки отримали найактивніші?

Під час кожного воркшопу глядачі отримували подарунки за свій актив у чаті – чашки, блокноти, стікери та іншу сувенірну продукцію від генеральних партнерів компаній NIX Solutions та Sigma Software. Також щодня проходив розіграш трьох настільних ігор в телеграм-каналі «Абітурієнт ХНУРЕ 2021», серед яких Цитаделі, Cortex, Манчкін, Рік і Морті.

 

 

Сподіваємося, що наступні Nure Winter Holidays пройдуть уже в аудиторіях нашого університету, за яким певно засумували вже всі студенти та викладачі. Але ХНУРЕ вже впевнено пристосувався до нових реалій і на гарному рівні проводить звичні події в онлайні.

І якщо канікули школярів добігли свого кінця, то в наших студентів усе тільки попереду, тож наш журнал бажає провести їх с користю та вдосталь відпочити.

 

Цікавих усім канікул
Гончаренко Олена

 

Популярні статті

Читати далі